Press "Enter" to skip to content

Blog verhuist naar robhoogland.nl

Blog verhuist naar robhoogland.nl

Vrienden! Ik heb een nieuw adres voor mijn blog: robhoogland.nl. Dat betekent dat deze site binnenkort wordt afgesloten, al zullen degenen die desondanks proberen robhoogland.online te bezoeken automatisch worden doorverwezen. Zij zullen dus niets missen. Ik neem daarmee ook afscheid van WordPress. Mijn nieuwe blog is met Ghost CMS gebouwd.

Verder blijft alles hetzelfde. Ik zal alle stukken die ik voor de Telegraaf, HP/De Tijd en Golfers Magazine schrijf dus met enige vertraging op mijn blog blijven publiceren, plus af en toe een stuk dat ik speciaal voor deze site schrijf. Degenen die zich op mijn blog hebben geabonneerd zullen mijn nieuwsbrieven blijven ontvangen, zij het mooier opgemaakt.

3 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle reacties
Ko Boos
9 dagen geleden

De Tureluursheid van het Zijn zet u aan tot doldrieste nieuwlichterij, heer Rob. Ga toch eensch wat vaker naar de kerk! Of, beter, stuur mij een keurig gefrankeerde handgeschreven brief!

Ko Boos
8 dagen geleden
Reply to  Rob Hoogland

Wis en drie! Wij zouden aldoende Betje Wolff en Aagje Deken naar de kroon kunnen steken.

send coins
3
0
Reageer!x
()
x