Press "Enter" to skip to content

Telegraaf column 3 maart 2020

Nog één ding: we moeten mondkapjes om

Zullen we?

Ja, graag. De lust is wederzijds ditmaal. Ik heb zojuist ’One Flew Over The Cuckoo’s Nest’ weer eens gezien. Nurse Ratched doet me zo aan jou denken. Heerlijk!

Wat hebben sommige mannen toch vreemde voorkeuren. Maar ach, wat kan mij het bommen. Genot voor alles. Kom, ik zal je helpen bij het uittrekken van je broek. Ik heb zo’n zin, man!

Hoho, niet zo hard van stapel lopen. Het is 2020, schat. We moeten eerst ons consummeringscontract tekenen.

Waar is dat nou weer voor nodig?

Je kunt in deze Harvey Weinstein-tijden niet voorzichtig genoeg zijn. Voor je het weet sleep je me na afloop voor de rechter wegens verkrachting. Zo gefikst hoor. Ik zal je de laatste passage voorlezen: ‘Indiener dezes heeft het plan opgevat zijn affectie aangaande u met een gehoorzaming aan de oerdrift te bezegelen. Om dit voornemen te concretiseren is een verklaring van geen bezwaar benodigd, waaraan gestalte kan worden gegeven door dit document van beider handtekeningen te voorzien, alsmede van volledige namen en adressen, locatie, datum en tijdstip’.

Is dat werkelijk nodig? Nou ja, vooruit, ik vul het wel in. Sla jij de lakens dan alvast open?

Niet zo ouderwets, schat. Vroeger, voor de jaren tachtig, kon dat nog wel. Nu niet meer. Terwijl jij dat contract invult, zal ik het condoom om doen.

Huh!? We kennen elkaar toch al heel lang? Ik slik bovendien de pil. Kom op, d’r op en d’r over. Zoals je weet hoeft het voorspel van mij echt niet.

Nee nee, ik sta erop. Ik wil nog wat langer mee, zie je. Waar ligt dat pakje? O ja, in het laatje van het nachtkastje. Momentje, ik moet ‘m even uit de verpakking peuteren. Zo, dat is dat. En nu mijn broek uit en dat ding eromheen. Hè verdorie, het lukt niet meteen. Hij laat zomaar het kopje hangen. Geen nood, ik heb een oplossing. Zou jij met de stem van Nurse Ratched ‘You men are in this hospital because of your proven inability to adjust to society’ willen zeggen? Dat is heel opwindend.

Zucht. Echt niet te geloven dit. Maar enfin, ik doe het wel. Komt-ie: ‘You men are in this hospital because of your proven inability to adjust to society’.”

Hij doet ‘t, hij doet ‘t! Het is eindelijk gelukt!

Ik zie ‘t. Kan-ie nu? Ik heb niet de hele dag de tijd.

Nog één ding: we moeten mondkapjes om.

Waarom in vredesnaam? Als ik vrij, wil ik zoenen ook. Dat gaat moeilijk met mondkapjes.

Je lijkt Gerrit wel, de rechterhand van boer Wopkema verderop. Die beperkte zich tot de veestapel. Da’s veel goedkoper, zei hij. Maar ja, binnen de kortste keren leed hij aan de varkenspest. Hij wilde er namelijk ook zo nodig bij zoenen. Het is niet anders, liefste. De coronacrisis vereist deze aanpak. Geloof het of niet, het went. En laten we wel wezen, het is ontzettend hygiënisch.

Hè, waar ga jij nu heen?!?

Kom terug jij!

Waarom sla je nou zo hard met de deur?!?

Reageren

rob@hoogland.nl