Press "Enter" to skip to content

Ron Reizen videoserie februari 2019

ron reizen videoserie februari 2019

Reis rond de wereld in vijf dagen

Ron ReizenRob HooglandIk was vijf afleveringen achtereen te gast in een videoserie van het  online reisprogramma RonReizen. In aflevering 1 vertelde ik presentator Frits Sissing over mijn reis naar de overweldigende, roodkleurige Atacama-woestijn in Chili (zie foto). In aflevering 2 stond mijn trip naar The Outer Banks in North-Carolina centraal, waar de gebroeders Wright in 1903 hun eerste vlucht maakten. In aflevering 3 werden mijn bezoeken aan Phnom Penh (Cambodja) behandeld. Mijn verblijf in de uiterst luxueuze Singita Ebony Lodge in het Kruger Park in Zuid-Afrika stond in aflevering 4 op het programma. In de slotaflevering haalde ik warme herinneringen op aan het Ierse golfresort Doonbeg, dat tegenwoordig in bezit is van Donald Trump. De serie werd in februari 2019 uitgezonden. RonReizen wordt onder leiding van mijn voormalige Telegraaf-collega Ron Peereboom Voller door het productiebedrijf FC Klap gemaakt.

Hier de vijf video’s. Klik voor keuze op: ≡ (linksboven).

Videoserie voor RonReizen

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rob@hoogland.nl