Press "Enter" to skip to content

Eerste blogpost februari 2019

vrijpost februari 2019

Jazeker, ik ben ook aan boord gestapt

Rob HooglandWat zullen we nou krijgen? Oom Rob ook al een blog? Jazeker, jongens en meisjes, ik ben weliswaar bij uitstek een dodebomenjongen, maar ik besef ook in welke richting de informatietrein snelt. Zonder mijn dodebomenverplichtingen te verzaken, integendeel zelfs, stap ik daarom alsnog aan boord.

Welkom op mijn blog. Naast berichten, over elk denkbaar onderwerp, publiceer ik hier met ingang van februari 2019 ook de columns die ik voor De Telegraaf, Golfers Magazine en – samen met Arthur van Amerongen – voor HP/De Tijd schrijf, zij het met enige vertraging omdat die bladen voorrang hebben. Verder bevindt zich hier mijn archief.

In mei 2016 ging ik met pensioen en werd ik namens het toen onmiddellijk opgerichte eenmansbedrijf Rob Hoogland Tekst & Uitleg extern medewerker. Het archief dat ik met ingang van de dag van mijn pensionering heb opgebouwd stel ik op deze plek beschikbaar aan mijn lezers. Het jaar 2018 staat er inmiddels op. De komende weken zal ik daar langzamerhand 2017 en 2016 aan toevoegen.

Na afloop van elke maand bundel ik de columns die hier in de voorafgaande vier weken reeds zijn geplaatst voortaan in een maandoverzicht. Na een jaar verwijder ik dit maandoverzicht van deze blogpagina’s, maar is het nog wel vindbaar in het archief (zie menu). Aarzel niet te reageren. Overigens is dit blog niet alleen via het url robhoogland.online bereikbaar, maar ook via robhoogland.nl.

Spread the word!

 

 

 

22
Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jan van Eerd

Top Goof , kan ik eindelijk die ouwe kranten opruimen .

D #1717

Jahaaa! super Ome Rob!
Lekker grasduinen!

Harry de Hond

Scheelt weer hoop zoeken naar die ouwe meuk. Ben er wel blij mee, dat dan weer wel.

Rob Hoogland

Ouwe meuk? Gedraag je!

Machteloze

Geweldige timing, ik lees uw columns graag, maar moest de laatste laten gaan omdat die achter het hek zat.

Raul Godero

Heel blij u weer online te kunnen volgen, ome Rob.

Pim

Top Heer Hoogland!

Rob Hoogland

Dank u, heer Donkersloot!

htmt

Normaliter lees ik van 7.00 tot 8.00 de Telegraaf. Nu voortaan dus van 8.00 tot 9.00 https://robhoogland.online/ What s the difference?

Frans

Prachtig, een blog van Dhr Rob.

Nell

Van dit nieuws wordt een mens blij!

Ria Mulder-Vankan

Je kunt nooit genoeg lezen van ome Rob.

Jobben

De enige reden iets langer het abb. van de Telegraaf aan te houden was een goede hoofdredacteur en Rob Hoogland. Toen de hoofdredacteur werd vervangen heb ik na meer dan 33 jaar abb. te zijn het abb. opgezegd.

Lily

Leuk een blog en een halve knie? Ok, en heb je die foto zelf mogen maken? Ik mocht niet kijken toendertijd, was wel gewoon bij en aan t kletsen over OL.Spelen Jan. 2010. Hoe gaat het nu, loop je al goed? Moet ik lid worden of zo om je blog… Lees verder »

Jan-Philip van Meurs

Uw column van vandaag over Amsterdam was weer subliem. Ik hoop dat u nog lang doorgaat met deze geweldige columns in De Telegraaf.

Bert

Ha fijn ik heb je weer gevonden.
3 stukjes in de krant is toch te weinig voor mij.

rob@hoogland.nl